Høyring - Forslag til lokal forskrift om tilsyn med bygningar, område m.m. i alle Telemarks kommuner

Bø kommune kommunevåpen - Klikk for stort bileteBø kommune kommunevåpen Forslag til lokal forskrift om tilsyn med bygningar, område m.m. i alle Telemarks kommunar, sendast med dette ut på høyring. Dette forslaget er utarbeida i samarbeid med Porsgrunn, Skien, Notodden, Siljan, Bamble, Kragerø, Drangedal, Nome, Bø, Sauherad, Tinn, Hjartdal, Seljord, Kviteseid, Nissedal, Fyresdal, Tokke og Vilje kommune.

Forslaget til lokal forskrift kan hentast på kommunens servicetorg eller her på heimesida.

"Forslag til lokal forskrift" (PDF, 123 kB) og "Saksframlegg lokal forskrift" (PDF, 122 kB)

For ytterlegare informasjon om forslaget til lokal forskrift, ta kontakt med forebyggande avdeling i Midt-Telemark brann- og redningsteneste.
Leder forebyggende avdeling: Kai Lindgren, tlf kontor 35 94 63 62 mobil 911 24 212

Frist for å koma med merknadar er satt til 23.06.17.

Merknadar kan sendast til kommunens postmottak: postmottak@bo.kommune.no eller pr. post til
Bø kommune
3833 Bø i Telemark

og merkast med "Høyringsinnspel Midt-Telemark brann- og redning".

Publisert av Jeanett Kaasa. Sist endra 21.04.2017