Ønsker tips til arrangementer i Telemarksveka

Telemarksveka - Klikk for stort bileteTelemarksveka  Mange har fått med seg samarbeidet om en uke med TV-sendinger under TelemarksVeka 19.-23. juni. Et av målene med TelemarksVeka er at hele Telemark skal skilte med en rekke arrangementer samme uka. Hovedarrangementene under TelemarksVeka i år, vil være Sommarland Skifestival med sprint og Kanalrenn samt St. hansfering i Bø Sommarland (tillegg til TV-sendinger fra Telemark hele uka). Arrangørene ønsker innspill til flere arrangementer. Invitasjonen går ut til alle reiselivsbedrifter og kommuner. Tips gjerne videre til idrettslag, foreninger og andre dere tror går med en drøm om å få til et arrangement i Telemark.

TelemarksVeka er i utgangspunktet et prosjekt med TV2 i 5 år. Første året nå vil gi en pekepinn på hvordan den parallelle arrangementsutviklingen vil gå. Så vi ønsker tips fra alle som ser at det ville være mulig å skape et event under paraplyen TelemarksVeka i uke 25.

Les mer og meld inn et arrangement i skjemaet på www.telemarksveka.no

Prosjektleder Tormod Hynne er også tilgjengelig ved ytterligere spørsmål rundt dette (tlf 907 29 744).

Håkon Nordby

Markedssjef